Receptiediensten

Empire Receptiediensten

De receptiedienst is meestal het eerste contact dat een relatie met u en de andere bedrijven heeft. In de praktijk betekent dit dus dat uw receptie dagelijks bezet dient te zijn met gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers die bekend zijn met uw organisatie.

Wij kunnen u verschillende vormen van dienstverlening aanbieden. Het verschil in deze functies wordt vooral bepaald door de zwaarte van de uit te voeren werkzaamheden.

Onze beveiligingsmedewerkers kunnen in burger, in uniform of zelfs in het uniform van uw eigen bedrijf diensten bij u verrichten. Van het ontvangen en registreren van bezoekers, sleutelbeheer, het beantwoorden van de telefoon tot het uitvoeren van lichte administratieve werkzaamheden en andere werkzaamheden, staan onze mensen graag voor u klaar. Onze beveiligingsmedewerkers zijn ook uitstekend in te zetten voor ondersteuning van de facilitaire organisatie, waarbij ze zelfstandig vragen, klachten en storingen kunnen afhandelen.

 

Wilt u meer weten over onze diensten? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neemt u dan contact met ons op.

T    024 848 22 68
M
   06 16 00 99 40
E    info@empirebeveiliging.nl

U kunt ook eenvoudig en geheel vrijblijvend via ons een offerte aanvragen.

button-offerte-01